2008/10/27

Med blicken på Stena Line..

...sitter jag nu i ett nedsläckt vardagsrum och med bara ett ljus som söker sig från datorn till mitt hjärta. Det är på datorn jag har mina vänskaper. Ni bor i min hjärna också, det påminns jag av ofta! Idag till exempel köpte jag affärens egna champinjonpaj till middag. (27kr endast) Tack Maths och Mirh det hade jag inte vågat utan era uppmanande röster i bakhuvudet. På den andra axeln satt nämligen misez som sa att hon kunde röra ihop någonting som redan kanske fanns i skafferiet och i kylskåpet. Urk!

Idag var första riktiga måndagen med allt vad måndagar innebär (trötthet och bitterhet) men jag måste säga att det endå var helt okej. Tyvärr finns det en person som sprider väldigt negativ energi omkring sig vilket irriterar mig och sänker stämmningen oerhört. Sluta klaga tönt du får ju betalt lika mycket oavsett! Det sprider så dålig stämmning. Jag målade vår logga på en av Takeaway-påsarna idag när det endå var så himla lugnt. (fint tyckte jag personligen) Det tyckte inte hon. Inte ens när jag småsprang genom korridoren med förklädet som en cèpe efter det att vi hade slutat för dagen kunde hon vända mungiporna norråt.

Chefen i köket är faktiskt skön om man bara orkar. Det var ordlekar på gång i köket fram mot eftermiddagen när jag kom och hämtade ris. Chefen blev dock gaanska ägd av charkkillen som kommer tilbaka efter fem minuter i frysrummet och levererar . "Det var två katter. Sen var det en som dog, hur många var det då kvar?" Möjligen det roligaste jag har hört i verkligheten sen Paris.

Träningen är utvecklande och tar massvis med tid vilket är passande men fortfarande har jag svårt att connecta på riktigt med girlsen. Fan vad jag saknar Abgs...där va alla sådär underbart knäppa, roliga, omtänksamma och trevliga. Mitt tålamod är dock oväntat bra så vi får se vad som händer. Visade sig att en asgo tjej på jobbets pappa och min pappa tydligen är värsta polersarna! Världen nu för tiden, mindre än en genmodifierad paprika.

Umgängesfronten då? Är den helt död? Njeeaa!? "Diner and a movie" med mormor och morfar, lekt hos Cornelia, lånade ut en klänning till Malin. Beachvolleyturnering första november, låter så lockande! Även utgång nu på fredagen på Ace Halloweenfest kan faktiskt bli av! Nasli skulle gå såg jag på FB eller så kanske Malin äntligen kan dra sitt strå till stacken. (Ganska sorligt sett att se på en utekväll men nåväl.) Blir det någon gatherin med gamla pinsgänget också kanske? Jag tror att jag hoppas det. Har även hörts med den gamla höstlovssailorn på msn men man vet ju aldrig hur saker verkligen slutar. Det var länge sen jag levde lite på the wild side. Ja, hur länge har jag varit hemma från Paris och när åkte Moa från sthlm? Blir ju inte direkt bättre av att vi har nya förstärkare i vardagsrummet som är så sköna att själen börjar svajja.
Nordpolen, I love it! Har kommit fram till att i princip ALL musik jag gillar är svensk! Och att jag sett nästa aallaa artister jag gillar, live. Så, jag antar att svenskt är ett lyckat koncept!


Höstlovstripp för skolbarnen och skolbarnsföräldrarna. Familjen ska vara borta en hel vecka nu. Huset har redan antagit Allhelgonnastämmning. Ödsligt, tyst, lungt och mörkt men skönt. Äntligen få dansa efter min egen pipa. Ikväll är det varannan vin och varannan o'boy.No comments: